Maikel van Beek | Online marketeer

 
Mijn naam is Maikel, 
 
Een ambitieuze en ondernemende persoon met ruime ervaring op het gebied van media en online marketing aan klantzijde en bureauzijde. 
 
Ik kan goed projectmatig werken en ben sterk in het motiveren van mensen en leggen van contacten. 
 
Wat ik belangrijk vind in mijn werk als marketeer is constante uitdaging en het behalen van resultaat. Ik houd ervan mijn grenzen te verleggen door pionieren, te testen en te optimaliseren. 
 
Daarnaast vind ik het leuk om mijn kennis te delen. 

In de afgelopen tien jaar heeft Maikel veel kennis en ervaring opgedaan in sales en marketing door zijn werk voor verschillende bedrijven in de media en marketing.

Maikel heeft in het begin van zijn carrière gewerkt als accountmanager voor landelijke vakbladen. Hier heeft hij geleerd hoe de media wereld werkt en hoe je als bedrijf gericht onder de aandacht kunt komen van een specifieke doelgroep.

In de jaren hierna is Maikel gaan werken voor een content marketing bureau en daarna voor een groot mediabureau in Amsterdam. Hier heeft hij gewerkt voor grote nationale en internationale bedrijven zoals: Holland Casino, Tele2, Ravenburger, Jacobs Douwe Egberts, AHOLD, Microsoft, Jaguar, Landrover, Heineken en Mondelez.

Bij het mediabureau was Maikel verantwoordelijk voor:

🏁 Het inrichten en koppelen van het Google Marketing
Platform voor nationale en internationale klanten

🏁 Het creëren van een workflow voor campagnes op verschillende digitale kanalen (mobile, video, inapp, desktop, tv)

🏁 Het opzetten en inrichten van campagnes

🏁 Het plaatsen en analyseren van pixels (cookies).

🏁 Het testen en technisch controleren van de advertenties en video’s zodat zij op de juiste platformen geactiveerd konden worden.

 

Maikel enthousiast van:

🏁 het verslaan van grote adverteerders met lagere budgetten

🏁 ondernemers en marketeers kennis bijbrengen over online marketing

🏁 blije klanten

Prokart

Privé besteedt Maikel graag tijd aan zijn gezin en aan sport. Hij vindt het fijn om met het gezin op vakantie te gaan of de natuur in te trekken.

Naast activiteiten met zijn gezin is hij als coureur actief in de kart- en autosport. Elk jaar neemt hij deel aan verschillende kartraces in Nederland, België en Duitsland. Dit zijn veelal endurance races van vier, zes of twaalf uur.

In de autosport neemt Maikel deel aan de DNRT MAX5 CUP. Dit kampioenschap wordt verreden in Nederland en België op de circuits Zandvoort, Assen, Zolder en Spa Francorchamps.

Om fit te blijven is Maikel geregeld in de sportschool en op squashbanen te vinden.