Work In Progress finisht als 9e in de race 7 van de BiteMedia Cup

Maikel van Beek in actie tijdens de BiteMedia Cup

Race nummer 7 van de Bitemedia Cup stond op het programma en Emile zou ditmaal de kwalificatie rijden voor het team.
Emile wist een mooie tijd neer te zetten en pakte hiermee de 7e startpositie voor Team Work In Progress. Een goed begin van de race. Emile reed een zeer sterke eerste stint en waarin hij wist op te klimmer naar de 6e positie.

Voor de tweede stint nam Maikel het stuur over van Emile. Maikel kon het tempo goed volgen en hield de 6e positie dan ook lange tijd vast. Aan het einde van de stint kwam de nummer 7, Sunday Unlimited echter steeds dichterbij. Na een enkele ronden blokken zag Sunday Unlimited uiteindelijk een mogelijkheid om Maikel in te halen. Hierdoor reden we rond op de 7e positie.

Ricardo zou de derde stint voor Work In Progress rijden. Ricardo reed sterk, hij haalde een team in maar werd helaas zelf ook ingehaald waardoor we uiteindelijk op de 8e plaats rondreden.

Marcel zou de race uitrijden voor het team en deed dit niet onverdienstelijk. Hij reed goede tijden maar kon helaas niet voorkomen dat Team IKM hem voorbij kwam. Marcel haakte nog aan maar geen gaatje vinden om de positie terug te pakken. Een 9e plaatst was het eindresultaat voor Work In Progress.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.