Wederom derde plek voor kartcoureur Maikel van Beek

Maikel van Beek BiteMedia Cup

Afgelopen dinsdag werd in Kart Center Roosendaal de tweede race van de BiteMedia Cup verreden. Maikel rijdt in dit kampioenschap mee met Team Work In Progress. Met opnieuw een derde plek staat het team er goed voor in het kampioenschap.

Al in de kwalificatie werd duidelijk dat de concurrenten de afgelopen maand niet stil hebben gezeten. De tijden lagen heel dicht bij elkaar. Marcel Hollink nam de kwalificatie voor zijn rekening voor Team Work In Progress en  kwam een paar honderdste tekort op de pole position. Hij zette uiteindelijk de derde tijd neer .

Omdat Marcel de kwalificatie reed moest hij ook de race starten en minimaal het eerste half uur volmaken. Dit deed hij met verve. De eerste veertig minuten van de race verliepen voorspoedig en Marcel wist zelfs de tweede positie wist over te nemen. Het tweede half uur ging minder . Johnny  kon het tempo vaanvond niet volgen en waardoor we enkele posities verloren. Gezien zijn geringe ervaring op deze baan is dat niet gek. Gelukkig werden de verloren plaatsen in de derde stint weer goedgemaakt door Emile. Hij reed erg sterk en vooral heel constant waardoor we terugklommen naar de derde plek. Maikel zou het laatste half uur voor zijn rekening nemen.  Net als Emile reed Maikel erg constant waardoor we de voorsprong op de nummer vier konden uitbouwen naar negen seconden. Helaas was de tweede plek buiten bereik waardoor we voor de tweede maal op rij als derde werden afgevlagd. Door dit resultaat bezetten we momenteel  de derde plek in het kampioenschap.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.