Partners WK

Hier vindt u een overzicht van alle bedrijven die Maikel steunen tijdens zijn deelname aan het Wereldkampioenschap Karting.


Consumentenrechtsbijstand.nl

Heeft u als consument een juridisch geschil en wilt u de hulp van een juridische professional zonder een torenhoge rekening achteraf? Dan bent u bij Consumentenrechtsbijstand.nl aan het juiste adres.

Consumentenrechtsbijstand staat u graag terzijde met een passend juridisch advies ten aanzien van alle consumentenzaken. Leg uw kwestie kosteloos en vrijblijvend voor. Uw mogelijkheden als consument zullen binnen zeven dagen bekeken worden waarna u kunt bepalen Consumentenrechtsbijstand al dan niet in te schakelen.

 

0318marketing.nl

Uw partner voor webdesign, internet marketing en wat u wilt!

Voor internet marketing, grafische vormgeving, webdesign en communicatie voorziet 0318 Marketing u graag! Maar dat wist u al. Uw vraag ligt bij een nieuw logo ontwerpenof een nieuwe huisstijl. Of anders wilt u goed gevonden worden in Google. Dan is zoekmachine optimalisatie essentieel voor u. Maar ook verhogen wij uw sales door trainingen en workshops.

We maken uw merk sterker met onze kwaliteiten: marketinggrafische vormgeving,communicatie en sales. Met onze totaalaanpak ontzorgen wij u, terwijl uw merk groeit. Het levert u tijdwinst op, kost u minder moeite en verlaagt de kosten. Maar geeft dat voor u de doorslag om met ons in zee te gaan? Nee. Wat dan wel? Dat uw merk groeit en uw doelstellingen worden gerealiseerd.

Referentie
Als coureur is het van groot belang om een eigen identiteit te hebben. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij fans en sponsors en geeft je een professionele uitstraling. Hiervoor heb ik mij gewend tot 0318 Marketing. Zij ontwikkelden voor mij een logo en een huisstijl waarmee ik een eigen identiteit kan opbouwen.In samenwerking met 0318 Marketing en SportExtends, die voor mij de sponsorwerving heeft opgezet, kan ik me nu optimaal en volledig bezighouden met mijn sport en het verbeteren van mijn sportprestaties.De projecten zijn serieus en professioneel aangepakt. Tijdens een intake werd gesproken over het project en de stappen die genomen moesten worden. Vervolgens werd er een profiel van mijn persoonlijkheid geschetst om de juiste identiteit te creëren en ervoor te zorgen dat het project slaagt.  Tijdens het hele proces werd ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het project. Daarnaast werden er geregeld afspraken ingepland om de voortgang persoonlijk te bespreken en eventueel bij te sturen. Ik ben zeer te spreken over de professionele werkwijze en diensten van 0318 marketing.

Kartclinic.nl

Kartclinic.nl verzorgt sportieve kart- en race evenementen voor bedrijven en consumenten op locaties door heel Nederland. Kartclinic.nl biedt klanten de keuze uit verschillende type clinics. Daarnaast is het ook mogelijk om geheel zelf een kart- of race evenement samen te stellen. Bent u op zoek naar iets unieks en houdt u van snelheid? Kijk dan eens op www.kartclinic.nl