Maikel neemt dit jaar deel aan de Bitemedia Cup bij KCR Roosendaal met team ‘Work In Progress’.

Afgelopen maand werd ik gevraagd of ik zou willen deelnemen met een team aan de Bitemedia competitie bij Indoor Kart Centrum Roosendaal. Het team ‘Work In Progress’ is afgelopen jaar kampioen geworden in de tweede klasse van dit kampioenschap en promoveerd dit jaar naar de eerste klasse. Hiervoor zochten ze nog een snelle rijder.

Een week later ben ik naar de bijeenkomst gegaan over het kampioenschap om me te orienteren. Als snel bleek dat dit kampioenschap heel goed in elkaar zit en het niveau erg hoog is. Na kennismaking met het team waar ik zou kunnen rijden heb ik besloten om deel te nemen.

Het kampioenschap bestaat uit 10 races van 2uur die worden verreden op dindag of donderdagavond. Veel van de rijders uit de eerste klasse nemen ook deel aan het WK Indoor karting en doen daar goed mee. Meerijden en strijden om de podiumplaatsen zal dus geen gemakkelijke opgave zijn. Een uitdaging is het in ieder geval wel!

Meer informatie over de kartbaan en het kampioenschap is te vinden op www.kcr.nl

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.