Maikel en team CarCareWestland winnen Poeldijk500 2012 editie

Afgelopen zaterdag hebben Maikel (team VBR), Richard en Djarno (team CarcareWestland) de Poeldijk500 editie van 2012 gewonnen. Met een pole position, de snelste raceronde en de winst heeft CarCareWestland laten zien tot wat ze in staat zijn. Een betere prestatie was bijna niet mogelijk.

Gedurende de eerste 4 uur van de race wist CarCareWestland een voorprong op te bouwen van maarliefst 3 ronde op de nummer twee, team Haarbosch. Het team dat eerder dit jaar kampioen is geworden van de Endurance Competitie bij Van der Ende Racing. Deze voorsprong bleek in de laatste uren van de race geen overbodige luxe aangezien team Haarbosch met rassé schreden dichterbij kwam. Van de voorsprong was in de laatste 20 minuten praktisch niets meer over. Slechts 20 seconden was er nog over van de eerder opgebouwde voorsprong.

Gelukkig kon Djarno, teammanager van CarCarWestland, in de laatste fase van de race snelle tijden noteren waardoor team Haarbosch net niet genoeg kon inlopen. Hierdoor won team CarCareWestland de race!

Achter CarCareWestland en Haarbosch werd intussen ronde na ronde gestreden om de derde plaats door Q-tox, Las Moras en RuKo. Een strijd die uiteindelijk na vele wisselingen door Las Moras werd gewonnen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.