Kartcoureur Maikel van Beek mist titel Sportman van het jaar 2012 op haar na

Afgelopen vrijdag zijn in de Hotels van Oranje tijdens het Noordwijks SportGala de winnaars van de sportverkiezingen 2012 bekendgemaakt. Kartcoureur Maikel van Beek was in de race voor de titel Noordwijks Sportman van het jaar 2012. Het was een spannende strijd. Maikel moest het opnemen tegen meervoudig Wereldkampioen Kitesurfen Kevin Langeree en Rolstoelhockeyer Patrick van Eeden die met zijn team tweede werd tijdens het Europees Kampioenschap Rolstoelhockey.

Sportraad Noordwijk had voor het SportGala een spectaculair programma samengesteld dat bestond uit demonstraties, sprekers en het bekendmaken van de winnaars van de verschillende categorieën van de sportverkiezingen waaronder; Sportvrouw van het jaar, Sporttalent van het jaar, Sportman van het jaar en Sportploeg van het jaar.

In de categorie Sportman van het jaar 2012, waarvoor Maikel was genomineerd, ging de winst naar Rolstoelhockeyer Patrick van Eeden. Maikel miste deze titel op een haar na. Het aantal stemmen voor Maikel was helaas net niet voldoende om de titel te pakken waardoor hij op een tweede plaats eindigde.

Meer informatie over de sportverkiezingen of de Noordwijkse Sportraad is te vinden op www.sportraadnoordwijk.nl.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.