Achtste plaats voor Team Work In Progress tijdens de vierde wedstrijd van de BiteMediaCup inRoosendaal

Afgelopen dinsdag werd bij Kart Center Roosendaal de vierde wedstrijd van de welbekende BiteMediaCup verreden voor de eerste klasse. Het zou een zeer spannende wedstrijd worden waarin, zoals altijd, het niveau van de rijders enorm hoog was wat resulteerde in de tot nu toe snelste rondetijden van het seizoen.

De kwalificatie P7 of 8. Dit hield in dat voornamelijk blokken zou worden tijdens het eerste deel vande wedstrijd aangezien er een aantal snelle teams achter ons stonden.

Marcel nam  de 1estint voor zijn rekening omdat hij had gekwalificeerd en daarom verplicht was omte starten. Hij had een goede start en kon door een mislukte inhaalactie van een team voor hemenkele plaatsen goedmaken waardoor we tijdelijk vierde lagen.  Ricardo  reed de 2estint en kwam alvrij snel in zijn ritme waardoor hij rappe tijden reed. Door de wissel enkele inhaalcties waren weteruggevallen naar de 6e positie. Helaas kwam hij vast te zitten achter Time Attack waardoor verderepositieverbetering niet mogelijk was. Emile nam het stuur over van Ricardo voor de 3estint en kwamna de wissel als 7e de baan op. Emile reed goede tijden en wist de 7e positie vast te houden. Maikelreed de 4een laatste stint van de race  voor team Work In Progress. Maikel kwam de baan op vlakvoor de nummer 8, Sunday Unlimited. Maarliefst 15minuten wist hij het team van zich af te houdenen zelfs naar de nummer 6 te rijden. Na enkele ronden op de bumper van de nummer 6 te hebbengereden vond Maikel het 2 ronde voor het einde van de race  tijd om een inhaalpoging te wagen omeen positie te winnen. Helaas mislukte de inhaalactie op nummer 6 waardoor Sunday Unlimitedhem in kon halen en Team Work In Progress terugviel naar de 8epositie. Een inhaalactie op SundayUnlimited in de laatste lukte helaas niet waardoor het team uiteindelink eindigde op positie 8. Alsnogeen mooie positie maar er had meer ingezeten.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.