Achtste plaats bij tweede wedstrijd BiteMediaCup voor team Work In Progress

De  tweede race van het seizoen stond op het programma voor de teams van de eerste klasse in de BiteMediaCup bij Kart Center Roosendaal. Ditmaal zou er worden gereden in tegengestelde richting. Een compleet nieuwe uitdaging voor team Work In Progress.

De kwalificatie begon zoals altijd stip op tijd. Marcel Hollink nam de kwalificatie voor zijn rekening en zette een zeer knappe derde tijd neer in het sterke veld. Een hele goede uitgangspositie dus voor team Work In Progress om de race te starten.

Omdat Marcel gekwalificeerd had zou hij tevens starten voor het team. Marcel kon de derde plaats knap vasthouden totdat er een gewaagde inhaalactie werd ingezet waardoor hij terugviel naar de 10e positie. Na een paar ronden had Marcel het ritme weer te pakken waardoor hij terug kon rijden naar de 8e positie. Na ongeveer een half uur nam Ricardo het stuur over, hij reed een nette stint waarbij hij de positie vasthield en redelijke rondetijden neerzette. Emiel mocht als derde aan de bak en reed net als Ricardo een redelijk tempo, de tegengestelde richting was duidelijk lastig. Tijdens de stint van Emiel maakte team Sunday Unlimited een fout bij de wissel waardoor ze flink terugvielen en wij (Work In Progress) een positie stegen naar de 7e plek. De laatste stint nam Maikel van Beek voor zijn rekening. Maikel had in het begin nog wat moeite om de snelheid te vinden maar uiteindelijk ging het aardig. Helaas wist Sunday Unlimited Maikel in de laatste fase van de race nog in te halen waardoor Work In Progress op een 8e positie is geëindigd.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.